miercuri, 21 octombrie 2015

Recomandarea lunii – Poftiţi la „Gilmore Girls”, varianta 2016!

Timp de opt ani, fanii serialului Gilmore Girls/Fetele Gilmore, care s-a încheiat oficial în mai 2007, au suspinat de dorul lui Lorelai, Rory, Luke şi ceilalţi.

Toată lumea a sperat la un film „Gilmore Girls”, care să încheie povestea, după un sezon (final) 7 dezamăgitor pentru mulţi.
Cine nu ar fi vrut să îi vadă pe Lorelai şi Luke fericiţi, la casa lor, eventual cu un copil, poate doi?
Cu cine rămâne Rory până la urmă? Să fie Logan, Jess (daaa!) sau vreun altul?
Cum a (mai) evoluat relaţia lui Lorelai cu mama ei, Emily?
Cum o mai duc Kirk & Co. în Stars Hollow?

O groază de întrebări şi niciun răspuns. Până ACUM.


După reuniunea din iunie 2015, avem parte de încă o reîntâlnire cu protagoniştii Gilmore Girls!Citiţi AICI TOTUL despre actorii şi rolurile pe care le-au interpretat în serial şi după aceea.


Moda „resuscitării” serialelor a cuprins şi Gilmore Girls!

Postul Netflix (responsabil, printre altele, de Orange is the New Black) va produce şi va difuza – probabil în 2016 – o porţie nu dublă, ci CVADRUPLĂ de filme Gilmore Girls.

Mult-aşteptata continuare a serialului va consta în patru filme a câte 90 de minute şi va fi creaţia soţilor Amy Sherman-Palladino şi Daniel Palladino.

☺ Amy Sherman-Palladino este creatoarea originală a serialului Gilmore Girls. A abandonat barca în sezonul 7 (ultimul).


Episoadele din noul sezon Gilmore Girls vor avea acţiunea plasată în prezent.

Cei de la tvline.com au întocmit o listă cu ce nu ar trebui să lipsească din lungmetrajele marca Gilmore Girls.

☺ O ieşire din scenă onorabilă pentru Richard – interpretat de Edward Herrmann. Trist subiect, dar atât de necesar...Cinele de vineri seara în familia Gilmore – fără de care serialul nu ar putea respira.

Cafeaua!!! Nu se poate fără în lumea Gilmore!


Seara de filme marca Lorelai şi Rory plus junk food-ul pe care îl consumă cu această ocazie. Şi nu numai.

Evenimentele insolite organizate în Stars Hollow – gen „maratonul dansului”, „maratonul croşetatului”, „festivalul statuilor vii” – ultimul a adus în casa Gilmore şi singurul premiu Emmy din palmares.

☺ Piesa se rezistenţă: NUNTA lui Lorelai şi Luke.


☺ Se pare că Jared Padalecki, Matt Czuchry şi Milo Ventimiglia, pretendenţii la inima lui Rory prin personajele lor – Dean, Logan, respectiv Jess – sunt ocupaţi cu proiectele lor actuale.
Dar poate îşi fac timp şi pentru noi. ☺

În viaţa reală, Alexis Bledel şi Milo Ventimiglia au fost, pentru câţiva ani, un cuplu


☺ Acum mare vedetă în lumea filmelor adevărate, Melissa McCarthy (Sookie în serial) ar fi frumos să îşi facă o (măcar) scurtă apariţie. Să nu uite de unde a plecat.


Copiii care au crescut: gemenii lui Lane şi Zack, Gigi – fata lui Christopher (mie una mi-ar plăcea să îl revăd pe David Sutcliffe) şi sora vitregă a lui Rory.
Poate ne-o arată şi pe nepoata lui Luke, dar în primul rând e interesantă evoluţia lui April, fata lui Luke.

Reunirea formaţiei lui Lane, Hep Alien – aceasta a început chiar în iunie 2015. Aveţi clipul cu dovada AICI.
Poate se întoarce şi Adam Brody în rolul Dave?!

☺ Sunt fericiţi Paris (Liza Weil) şi Doyle (Danny Strong)?
De la terminarea filmărilor la originalul „Gilmore Girls”, Danny Strong a lucrat mult ca scenarist, obţinând şi două premii Emmy.


☺ Ce mai face cuplul trăsnit Kirk – Lulu?
☺ Ce mai face Michel cel atât de pretenţios şi... preţios?

Cele patru cuvinte pe care şi le-a imaginat Amy Sherman-Palladino pentru finalul Gilmore Girls şi pe care nu a mai apucat să le pună în practică.Aştept cu nerăbdare replicile super-rapide, ironiile, întorsăturile de limbaj, umorul şi miliardele de referinţe, din toate domeniile – pentru care trebuie ţinut în permanenţă Google-ul deschis.

O aştept pe Lauren Graham să fie aceeaşi Lorelai originală, rebelă, îndrăgostită iremediabil de Luke. Şi, în primul rând, cea mai bună prietenă a fiicei sale, Rory (Alexis Bledel).
Lauren Graham a declarat, în repetate rânduri, că „Lorelai” rămâne rolul ei de suflet. Când faci ceva cu plăcere, rezultatele nu pot fi decât... perfecte.

Sper numai ca Gilmore Girls să nu îşi piardă farmecul anilor 2000 o dată cu această resuscitare...

☺ Până atunci, trag cu ochiul la Parenthood, serialul cu Lauren Graham şi Peter Krause care are atâtea lecţii de viaţă de oferit, pentru toată lumea.Alte articole despre „Gilmore Girls”:


  Gilmore Girls, după 8 ani Totul despre actorii şi rolurile pe care le-au interpretat în serial şi după aceea*Celelalte recomandări lunare de până acum pe blog:

☺ Serialul Shameless
☺ Filmul Robot & Frank
☺ Serialul Nurse Jackie
Related Posts Plugin for

WordPress, Blogger...

2 comentarii: